Zuurdesem toast met dip van rode biet

Zuurdesem toast met dip van rode biet, pickled red onion & een touch of Classic Chilli Sauce

  • 2-4 porties

  • 30 minuten

  • Weinig zout

YOUR SECRET INGREDIENT IN THE KITCHEN

Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!

INGREDIËNTEN

  • zuurdesem brood in dikke snedes gesneden
  • voor de dip van rode biet: kikkererwten, 2 rode bietjes (vacuum), tatini, peper/zout, citroen, 2 teentjes knoflook, olijfolie, komijn
  • Pickled Red Onion - Rascal
  • Classic Chilli Sauche - Rascal

WERKWIJZE

  1. Dip van rode biet: mix de kikkererwten, de rode biet, de knoflook. Voeg een scheutje olijfolie toe en breng op smaak met peper/zout, een vleugje tahini, en komijn.

  2. Smeer een dikke laag van de dip op de zuurdesem toast

  3. Beleg naar believen met de Pickled Red Onion

  4. Squeeze er wat van de Classic Chilli Sauce op, dit geeft wat extra pit aan je toast en zorgt voor een verrassende extra touch

  5. Werk af met de tuinkers voor een frisse bite.

    TIP: Maak een extra toast met de Chunky Piccalilly en strooi er wat amarillo kruiden op voor de extra touch. Zo krijg je een leuk kleurenpallet op je buffet!

Zuurdesem toast met dip van rode biet, pickled red onion & een touch of Classic Chilli Sauce