YOUR SECRET INGREDIENT IN THE KITCHEN
Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of je wil een chill avondje voor de tv. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt!
INGREDIËNTEN
- burrito’s
- voor de chillie con carne: 1 grote ui, 1 lookteentje, 2 rode paprika’s, 2 eetlepels Rascal Smoked Chipotle, 1 eetlepel Olijfolie, 500g rundergehakt, 450g rode bonen, 1 blik 400g tomatenblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree.
- voor de afwerking: 1 klein blikje mais, frisse sla, Smokey Chilli Sauce
WERKWIJZE
-
Snipper de ui, en de look en voeg de Smoked chipotle toe. Stoof dit aan in wat olijfolie in een ruime kookpot.
-
Zet na een paar minuten het vuur zachter.
-
Snij de paprika en voeg die toe. Stoof 10 min. op een zachter vuurtje en roer regelmatig.
-
Bak het gehakt, en doe het in de stoofpot. Voeg ook de bonen, de tomatenpuree en de tomatenblokjes uit blik toe.
-
Laat de chilli con carne minstens 45 minuten sudderen op een zacht vuur
-
Vul de burrito met de chilli con carne, de sla en wat maïs voor een frisse bite.
-
Squeeze er wat van de Smoky Chilli Sauce op, dit geeft extra pit aan je burrito en zorgt voor een verrassende extra Mexican touch!
TIP: wil je de veggie variant? Laat het rundergehakt achterwege.