YOUR SECRET INGREDIENT IN THE KITCHEN
Buritto : Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of je wil een chill avondje voor de tv
INGREDIËNTEN
- burrito’s
- voor de chilli con carne: 1 grote ui, 1 lookteentje, 2 rode paprika’s, 2 eetlepels Rascal Smoked Chipotle, 1 eetlepel Olijfolie, 500g rundergehakt, 450g rode bonen, 1 blik 400g tomatenblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree.
- voor de afwerking: 1 klein blikje mais, frisse sla, Smoky Chilli Sauce
WERKWIJZE
-
Snipper de ui, en de look en voeg de Smoked chipotle toe. Stoof dit aan in wat olijfolie in een ruime kookpot.
-
Zet na een paar minuten het vuur zachter.
-
Snij de paprika en voeg die toe. Stoof 10 min. op een zachter vuurtje en roer regelmatig.
-
Bak het gehakt, en doe het in de stoofpot. Voeg ook de bonen, de tomatenpuree en de tomatenblokjes uit blik toe.
-
Laat de chilli con carne minstens 45 minuten sudderen op een zacht vuur
-
Vul de burrito met de chilli con carne, de sla en wat maïs voor een frisse bite.
-
Squeeze er wat van de Smoky Chilli Sauce op, dit geeft extra pit aan je burrito en zorgt voor een verrassende extra Mexican touch!
TIP: wil je de veggie variant? Laat het rundergehakt achterwege.