Scampi-op-een-spiesje-met-Sweet-Chilli-dip Rascal-tastebuddies

Scampi op een spiesje met Sweet Chilli dip

  • 2-4 portions

  • 30 minutes

  • Un peu de sel

Wie houdt er niet van scampi’s? Een overheerlijk hapje in een krokant jasje en een pittig sausje! 

INGREDIËNTEN

  • 12 Tijgergarnalen (gepeld)
  • bieslook, fijn gesneden (voor de afwerking)
  • 1 limoen (voor de afwerking)
  • 4 el panko
  • 2 eieren
  • 1 el cajunkruiden
  • 3 el Chilli Sauce
  • 1 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

WERKWIJZE

  1. Doe de panko in een kommetje en meng er de cajunkruiden door. Doe de eieren in een ander kommetje, klop los en kruid met peper en zout. Wentel de tijgergarnalen eerst door het losgeklopte ei en dan door de panko. Zorg dat ze rondom bedekt zijn met panko.
  2. Spies de tijgergarnalen op de satéstokjes
  3. Meng de mayonaise met de Sweet Chilli Sauce, en de bieslook. Snij de limoen in partjes.
  4. Serveer de krokante scampi’s met de dipsaus en limoenpartjes.

TIP : Serveer ze op een stokje bij een feestelijke gelegenheid. 

Scampi op een spiesje met Sweet Chilli dip