INGRÉDIENTS
Bruschetta’s zijn zo lekker! En je kunt er zo eindeloos mee variëren. Zo hebben we bij deze variant gekozen voor onze Chunky Tomato Salsa met rucola & Parmezaanse kaas.
Super simpel, maar zo onwijs lekker van smaak!
INGREDIËNTEN
- 1 ciabatta
- 100ml olijfolie
- Chunky Tomato Salsa
- 2 handjes rucola
- 1 handje Parmezaanse vlokken
- 2 teentjes knoflook
WERKWIJZE
- Bak de ciabatta af zoals op de verpakking vermeld staat en laat deze afkoelen. Als deze afgekoeld is, snij je deze in sneetjes van 1 cm.
- Schenk in een ondiep bord wat olijfolie. Pers de knoflook, en voeg deze toe aan de olijfolie. Meng door elkaar en zet deze aan de kant.
- Zet een pan op het vuur, doop de ciabatta aan beide kanten in de knoflook-olijfolie en bak ze goudbruin. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe.
- Maak de bruschetta’s af door overal een laagje Chunky Tomato Salsa op te smeren. Leg overal wat rucola en vervolgens wat Parmezaanse kaasvlokken op en serveer.