Pitta-met-smoky-chilli-pickled-red-onion Rascal-tastebuddies

Pitta met smoky chilli & pickled red onion

  • 2-4 portions

  • 30 minutes

  • Un peu de sel

Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!

INGREDIËNTEN

  • 4 pitta broodjes
  • 250g fijne reepjes kippenfilet
  • 1 wortel
  • 1/8 rode kool
  • 1/8 witte kool
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el Griekse yoghurt
  • peper & zout
  • verse koriander

WERKWIJZE

  1. Bak de kippenreepjes krokant in de pan
  2. Toast de pitabroodjes, rasp de wortel
  3. snij de rode en de witte kool in fijne slices
  4. Hak de koriander grof, pel en plet de knoflook
  5. Meng de koriander en de knoflook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper & zout
  6. Laat wat Pickled Red Onion uitlekken.
  7. Vul de pitabroodjes met de kippenreepjes, de geraspte wortel, de Pickled Red Onion, de witte & rode kool en de Griekse yoghurt.
  8. Werk af met een touch of Smoky Chilli.
Pitta met smoky chilli & pickled red onion