INGRÉDIENTS
Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!
Ideaal voor 2 personen en is meteen klaar!
INGREDIËNTEN
- 80g misopasta, 2 el sojasaus, sap van 2 limoenen
- 1 ei, 100g stevige tofu, een handje Aziatische paddenstoelen
- 1 lente-ui, 4 el edamame
- 2 el gedroogde wakame
- 300g ramen noedels
- 1 el zwart geroosterd sesamzaad
- Thaise basilicum
- Rascal sweet Chilli sauce
WERKWIJZE
- Los de misopasta op in 1/2 L water
- Voeg de paddenstoelen en de helft van de lente-ui toe. Gebruik je ook zeewier? Voeg hem dan ook toe aan de bouillon. Laat nog ca. 10 minuten sudderen.
- Kook het eitje zacht en snijd de tofu in blokjes.
- Verwarm de noedels is de misosoep
- Voeg sojasaus en het sap van de limoenen bij de misosoep. Pel de eitjes en snijd middendoor.
- Giet de soep en noedels in de kommen. Verdeel de tofu, wakame, edamame en aziatische paddenstoelen over de soep en werk af met zwart sesamzaad, de lente-ui en Thaise basilicum.
- Doe er de sweet chilli over.