Bruschetta-met-Chunky-Tomato-Salsa-rucoa-Parmezaan Rascal-tastebuddies

Bruschetta met Chunky Tomato Salsa, rucoa & Parmezaan

  • 2-4 portions

  • 30 minutes

  • Un peu de sel

Bruschetta’s zijn zo lekker! En je kunt er zo eindeloos mee variëren. Zo hebben we bij deze variant gekozen voor onze Chunky Tomato Salsa met rucola & Parmezaanse kaas.
Super simpel, maar zo onwijs lekker van smaak!

INGREDIËNTEN

  • 1 ciabatta
  • 100ml olijfolie
  • Chunky Tomato Salsa
  • 2 handjes rucola
  • 1 handje Parmezaanse vlokken
  • 2 teentjes knoflook

 

WERKWIJZE

  1. Bak de ciabatta af zoals op de verpakking vermeld staat en laat deze afkoelen. Als deze afgekoeld is, snij je deze in sneetjes van 1 cm.
  2. Schenk in een ondiep bord wat olijfolie. Pers de knoflook, en voeg deze toe aan de olijfolie. Meng door elkaar en zet deze aan de kant.
  3. Zet een pan op het vuur, doop de ciabatta aan beide kanten in de knoflook-olijfolie en bak ze goudbruin. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe.
  4. Maak de bruschetta’s af door overal een laagje Chunky Tomato Salsa op te smeren. Leg overal wat rucola en vervolgens wat Parmezaanse kaasvlokken op en serveer.

 

Bruschetta met Chunky Tomato Salsa, rucoa & Parmezaan