Gentse-Boudin-met-gepofte-aardappel-piccalilly Rascal-tastebuddies

Gentse Boudin met gepofte aardappel & piccalilly

  • 2-4 porties

  • 30 minuten

  • Weinig zout

Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!

INGREDIËNTEN

  • 2 grote aardappelen
  • 1 Belgische pens
  • 40g erwten
  • 50g prinsessenboontjes
  • 1/2 stronkje witloof
  • 2 el Chunky Piccalilly
  • 1 el mayonaise
  • 1 takje verse dragon

WERKWIJZE

  1. Wrijf de aardappelen in met olijfolie en met wat zeezout en gaar ze 45 min. op 180°C in de oven of wikkel ze in zilverpapier, ook met wat olijfolie en zeezout en leg ze 30-40 min tussen de hete kolen van de BBQ
  2. Bak de pens in de pan of grill hem op de BBQ
  3. Balanceer de prinsessenboontjes in gezouten water en doe er de laatste minuut de erwten bij.
  4. Meng de piccalilly met de mayonaise
  5. Snij de aardappelen overlangs of in 4 en verdeel er 3/4 Piccalilly mayonaise over.
  6. Schik de boontjes en de erwtjes er op
  7. Werk af met wat verse dragon
Gentse Boudin met gepofte aardappel & piccalilly