Smokey-Honey-Ribs Rascal-tastebuddies

Smokey Honey Ribs

  • 2-4 porties

  • 30 minuten

  • Weinig zout

Het ideale gerecht dat klaar is in een wip en afgewerkt wordt door een geweldige bbq-saus!

INGREDIËNTEN 

  • 1 gekruide spareribs
  • 50 gram ongezouten boter
  • 200 ml ketchup
  • 80 ml honing
  • sap van een halve limoen
  • 80 ml Smoky Chilli Sauce
  • verse koriander om te garneren

WERKWIJZE

  1. Laat de boter smelten in een pannetje en doe de rest van de ingrediënten erbij.
  2. Breng de saus aan de kook en zet dan op een laag vuurtje.
  3. Smeer de ribs aan beide kanten in met de saus en grill de ribs aan beide kanten zodat de saus iets karamelliseert. (niet overdrijven, niemand houdt van zwarte ribs)
  4. Snij de spareribs per rib en serveer met verse koriander.

 

Smokey Honey Ribs