YOUR SECRET INGREDIENT IN THE KITCHEN
with a touch of Fruity Chily Sauce, Pickled Red Onion & Koranderdressing
Ingrediënten
- 1 kleine bloemkool
- 1 tl paprikapoeder
- 2 el Fruity Chilli Sauce
- Pickled Red Onion
- 2 el Olijfolie
- sap van 1 limoen
- 2 - 3 naanbroden of wraps
Voor de korianderdressing
- 1 handvol verse koriander
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 teentje look
- enkele blaadjes verse munt
- sap van ½ limoen
- Zout naar smaak
BEREIDING
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes, kook ze
beetgaar en laat afkoelen - Meng deze in een kom onder de paprikapoeder,
Fruity Chilli Sauce, olijfolie & limoensap. Laat 10
min. intrekken. - Verhit een gri lpan en rooster de gemarineerde
bloemkoolroosjes. - Verwarm de naanbroodjes of wraps in de oven
- Mix ale ingrediënten voor de korianderdressing
in een blender tot een gladde saus. Breng op
smaak met zout en extra limoensap. - Beleg de naanbroodjes of wraps met de geroosterde
bloemkool. Lepel er wat korianderdressing over. - Werk
af met Fruity Chilli Sauce (naar eigen goesting) , Pickled Red
Onion en verse korianderblaadjes