Burrito-Chilli-Con-Carne Rascal-tastebuddies

Burrito Chilli Con Carne

  • 2-4 porties

  • 30 minuten

  • Weinig zout

Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!

INGREDIËNTEN

  • burrito’s
  • voor de chillie con carne: 1 grote ui, 1 lookteentje, 2 rode paprika’s, 2 eetlepels Rascal Smoked Chipotle, 1 eetlepel Olijfolie, 500g rundergehakt, 450g rode bonen, 1 blik 400g tomatenblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree.
  • voor de afwerking: 1 klein blikje mais, frisse sla, Smokey Chilli Sauce

BEREIDING

  1. Snipper de ui, en de look en voeg de Smoked chipotle toe. Stoof dit aan in wat olijfolie in een ruime kookpot.
  2. Zet na een paar minuten het vuur zachter.
  3. Snij de paprika en voeg die toe. Stoof 10 min. op een zachter vuurtje en roer regelmatig.
  4. Bak het gehakt, en doe het in de stoofpot. Voeg ook de bonen, de tomatenpuree en de tomatenblokjes uit blik toe.
  5. Laat de chilli con carne minstens 45 min. sudderen op een zacht vuur.
  6. Vul de burrito met de chilli con carne, de sla en wat mais voor een frisse bite.
  7. Squeeze er wat van de Smoky Chillie Sauce op, dit geeft extra pit aan je burrito en zorgt voor een verrassende extra mexican touch!

TIP: Creëer kleur! Werk af met de pickled red onion en wat koriander

Burrito Chilli Con Carne