YOUR SECRET INGREDIENT IN THE KITCHEN
Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!
INGREDIËNTEN
- burrito’s
- voor de chillie con carne: 1 grote ui, 1 lookteentje, 2 rode paprika’s, 2 eetlepels Rascal Smoked Chipotle, 1 eetlepel Olijfolie, 500g rundergehakt, 450g rode bonen, 1 blik 400g tomatenblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree.
- voor de afwerking: 1 klein blikje mais, frisse sla, Smokey Chilli Sauce
BEREIDING
- Snipper de ui, en de look en voeg de Smoked chipotle toe. Stoof dit aan in wat olijfolie in een ruime kookpot.
- Zet na een paar minuten het vuur zachter.
- Snij de paprika en voeg die toe. Stoof 10 min. op een zachter vuurtje en roer regelmatig.
- Bak het gehakt, en doe het in de stoofpot. Voeg ook de bonen, de tomatenpuree en de tomatenblokjes uit blik toe.
- Laat de chilli con carne minstens 45 min. sudderen op een zacht vuur.
- Vul de burrito met de chilli con carne, de sla en wat mais voor een frisse bite.
- Squeeze er wat van de Smoky Chillie Sauce op, dit geeft extra pit aan je burrito en zorgt voor een verrassende extra mexican touch!
TIP: Creëer kleur! Werk af met de pickled red onion en wat koriander