Naanbrood met grilled bloemkool

Naanbrood met grilled bloemkool

  • 2-4 portions

  • 30 minutes

  • Un peu de sel

with a touch of Fruity Chily Sauce, Pickled Red Onion & Koranderdressing

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 el Fruity Chilli Sauce
  •  Pickled Red Onion
  • 2 el Olijfolie
  • sap van 1 limoen
  • 2 - 3 naanbroden of wraps

Voor de korianderdressing

  • 1 handvol verse koriander
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 teentje look
  • enkele blaadjes verse munt
  • sap van ½ limoen
  • Zout naar smaak


BEREIDING

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, kook ze
     beetgaar en laat afkoelen
  2. Meng deze in een kom onder de paprikapoeder,
     Fruity Chilli Sauce, olijfolie & limoensap. Laat 10
     min. intrekken.
  3. Verhit een gri lpan en rooster de gemarineerde
     bloemkoolroosjes.
  4. Verwarm de naanbroodjes of wraps in de oven
  5. Mix ale ingrediënten voor de korianderdressing
     in een blender tot een gladde saus. Breng op
     smaak met zout en extra limoensap.
  6. Beleg de naanbroodjes of wraps met de geroosterde
     bloemkool. Lepel er wat korianderdressing over.
  7. Werk
     af met Fruity Chilli Sauce (naar eigen goesting) , Pickled Red
     Onion en verse korianderblaadjes
Naanbrood met grilled bloemkool