
Garnalencocktail met Classic Chilli Sauce
Perfect voor elke gelegenheid, of je nu een feestje hebt of een snelle snack wil maken!
INGREDIËNTEN
- 12 gepelde scampi’s
- 1 stukje gember
- 1 teentje look
- 1/4 ijsbergsla
- 1 avocado
- 1 mango
- 1 tl sesamzaadjes
- Enkele blaadjes koriander
- 1 el sojasaus
- 1 tl Classic Chilli Sauce
- 2 el mayonaise
WERKWIJZE
- Snij de ijsbergsla in reepjes, de avocado in blokjes, de mango in blokjes. Rasp de gember en pers de knoflook fijn.
- Meng de garnalen met 1 el sojasaus, de Classic Chilli Sauce, de gember en de look. Laat even marineren.
- Maak de dressing: meng 1 el sojasaus, de Classic Chilli Sauce en de mayonaise in een kommetje.
- Vul de glaasjes met de ijsbergsla, de avocado en de mangoblokjes.
- Bak de gemarineerde scampi’s en verdeel ze over de glaasjes.
- Werk af met de dressing. Strooi er wat sesamzaadjes over, en werk af met een blaadje koriander.